Alex Schulman


Har ni någonsin sett fulare människor? Man säger att insidan är det viktigaste, men dessa två män är precis lika fula på insidan som utsidan, och tydligen har en av dem ingenting bakom pannbenet heller.

"Jag sitter på Tivoli i Köpenhamn och äter svin. Min fråga: kommer jag att dö nu? "
- Ja du Alex, hade du läst lite mer om svininfluensan som du nu verkligen inte vill uppleva, hade du nog vetat att det inte smittar genom att äta gris. Det smittar som alla andra influensor. Försök att inte nysa någon annan än Katrin rakt upp i ansiktet.
 ".. så jag ringde receptionen för att få hjälp. De svarade inte, Jag sitter fortfarande med luren i handen och väntar på att receptionen ska svara. Jag har väntat i fem minuter. De svarar inte. "
- Testade du att ringa igen? Du som inte jobbar som hotellreceptionist och troligen inte alls har några erfarenheter av det vet väl inte vad receptionisterna gör? Det närmsta du kan komma är att trycka på hissknapparna. Låt Katrin hjälpa dig om det känns jobbigt.
"Hon kanske tycker att den där fula fan är snygg. "
- ''Den där fula fan'' är dubbelt så snygg som dig, ta dig en titt i spegeln om du inte är rädd för att få en spegelbit i ögat. Du har väl råd att betala synskadorna ändå, så känd som du är.

Ja, det fanns inte mycket bakom den hjärnan. Listan skulle bli flera hundra inlägg lång på allting som den där mannen/saken har skrivit. Och jag har haft väldigt roligt när jag har läst hans blogg.
Ska han aldrig inse att alla läser hans blogg för att få sig ett gott skratt? Jag har i alla fall alltid väldigt roligt när jag läser den bloggen. Är han verkligen dum i huvudet?
Svar: Nej, han är väldigt väldigt dum i huvudet.


Kommentarer
Postat av: Mellis

antiblogqueens till favoriter ;D



Puss på er

Mellis S

http://strulatre.blogg.se/

http://strulatre.blogg.se/

http://strulatre.blogg.se/

2009-05-04 @ 20:11:58
URL: http://strulatre.blogg.se/
Postat av: Gabriella

Haha, jag gillar verkligen din blogg! Riktigt rak på sak! (:



2009-05-10 @ 10:55:59
URL: http://gabsj.blogg.se/
Postat av: frida

Haha, fy va jag skratta när jag läste det där xp

va heter hans blogg? För dystra dagar som man behöver uppmuntras lite :]



Gillar verkligen din blogg, skriv mera :')

2009-07-07 @ 15:28:17
URL: http://fridaagrup.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0